Green Farma Curcumin C3 Complex

Okurlarımızın çoğu bize Green Farma Curcumin ve içinde bulunan C3 kompleksi arasındaki farkı sordu.

Cevaba geçmeden önce, konudan haberdar değilseniz,küçük bir bilgi verelim. Green Farma Curcumin C3 Complex zerdeçal bazlıdır.

green farma curcumin c3 complex

Zerdeçal / curcumin takviyeleri için çeşitli web sitelerine göz atarsanız, içinde “c3 kompleksi” olduklarını belirten birkaç ürün göreceksiniz. Diğerleri sadece zerdeçal veya curcumin diyorlar. Açıkçası, bu kafa karışıklığına neden olur – sadece curcumin’i seçmekden neden daha iyidir?

İşte cevap.

C3 complex  nedir ?
Zerdeçalın en heyecanlı bileşenlerinden biri (Curcuma Longa), curcuminoidlerdir. Zerdeçalın yaklaşık% 2-6’sını oluştururlar. Yüzde miktarı, nerede büyüdüğü, iklim vb. Gibi faktörlere göre çok değişir. Mevcut üç curcuminoid (ağırlık bakımından):

  • curcumin (yaklaşık% 50-60) – Araştırmanın çoğu zerdeçal tarafından sağlanan sağlık yararları açısından curcumin üzerinde yapılır.
  • Demethoxycurcumin (yaklaşık% 20-25)
  • Bis-Demethoxycurcumin (yaklaşık% 20-25)

Yani bir takviye markası C3 kompleksi sattıklarını söylediğinde, yukarıdaki oranın bir miktarına ve belki de biyoperen gibi diğer bileşenlerin bir kombinasyonuna atıfta bulunuyorlar. Çoğu durumda, kompleksteki curcumin % ‘sinin bir göstergesi olmayacaktır.

Curcumin takviyeleri

Her şeyden önce piyasada bir sürü yanlış bilgi var. Bugün pazarlanan takviyelerin çoğu sadece beyaz etiket ürünleri satın alır ve daha sonra sadece kendi markalarını markalaştırır.

Bu demektir ki, çoğu ne sattıklarını bilmiyorlar. Örneğin birçoğu “Zerdeçal curcumin” sattığını söylüyor. Bulduğunuz içerik listesine baktığınızda – zerdeçal tozu satıyorlar. Bu, “Limon Vitamin C” olarak adlandırılarak bir limon satmak gibi bir şeydir. Mantıklı gelmiyor değil mi?

Sonuç Olarak..
Eczanelerde satılan C3 kompleksi aklınızı karıştırmasın. Bu sadece curcumin de içeren 3 curcuminoids’dir. Curcumin mi ya da 3 curcuminoid’i alıp almadığınızı marka yetkilisine sorunuz.

Green Farma Curcumin C3 Complex ürününde ayrıca Bioperin bulunmaktadır. Bioperin ile ilgili yazımızı diğer bölümde bulabilirsiniz.

Kaynak :
https://www.turmericforhealth.com/general-info/what-is-c3-complex-supplement-is-it-different-from-curcumin-supplement

satin-al

İlaç Değildir ! Hastalıkların önlenmesi ya da tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz.

Lütfen Dikkat! : Bu sitede yer alan haber bültenleri ve ürünler Avrupa Birliğinde yetkili kurumlardan onaylı sağlıklı yaşam ürünlerini de içermektedir ve haber amaçlıdır. Tanı ve tedavi için doktorunuza başvurunuz. İlgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak bu sitede endikasyon ve hastalık adı belirterek besin destek ürünleriyle ilgili tanıtım yapılmamaktadır. Konuk uzman yazarlarımız tarafından yazılmış olabilecek bu prensibe aykırı içeriği lütfen İletişim sayfasını kullanarak bize bildiriniz.

Bu sayfadaki ürünü indirimli fiyattan satın alabilir, dilerseniz üye olup satışını yaparak para kazanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey ilk önce üye olmak. Green Farma üyeliği ücretsizdir. Periyodik ürün alma zorunluluğu yoktur. Dilediğiniz zaman ürün alırsınız, üyeliğiniz daima devam eder.

0
Aşağıdaki Formu Doldurun (Sadece 1 dakikanızı alır)
0
Şifreniz Cep Telefonunuza SMS olarak gelsin
0
%40 İndirimli alışverişe Kapıda Ödeme ya da Kredi Kartı seçeneği ile hemen başlayın !
Özet
Green Farma Curcumin C3 Complex Takviyesi Nedir? Curcumin Takviyesi'nden Farklı mıdır?
Makale Adı
Green Farma Curcumin C3 Complex Takviyesi Nedir? Curcumin Takviyesi'nden Farklı mıdır?
Tanım
Okurlarımızın çoğu bize Green Farma Curcumin ve C3 kompleksi arasındaki farkı sordu.Zerdeçal / curcumin takviyeleri için çeşitli web sitelerine göz atarsanız, içinde “c3 kompleksi” olduklarını belirten birkaç ürün göreceksiniz. Diğerleri sadece zerdeçal veya curcumin diyorlar.
Konuk Yazar
Marka
petra
Logo